Kandıra Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02620000000
WEB https://kandiraanadolu.meb.k12.tr
Adres : Akdurak Mh. Cumhuriyet Cd. No11 P.K41600 Kandıra / Kocaeli
VİZYON : Her öğrencisini en seçkin üniversitelere yerleştiren saygın bir okul olmak.
MİSYON : Sevgi ve sabırla, işbirliği ve dayanışma içinde geleceğimiz için bireysel farklıkları göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür ve eleştirel düşünebilen, düşündüklerini demokratik bir şekilde ifade edebilen, eğitim sürecinde katılımcı, akademik başarısı yüksek mutlu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2020-Türkiye Zeka Oyunları Yarışmasında finallere katılım, 2020-TÜBİTAK Proje Yarışması Bölge İkincisi, 2021-TÜBİTAK Bölge Yarışmasına katılma hakkı, FUTSAL, GÜREŞ, SATRANÇ VE ZEKA OYUNLARINDA DERECELERİMİZ.

Saatler : 08.30-15.50
Yabancı Dil : İNGİLİZCE, ALMANCA
Isınma : KALORİFERLİ(DOĞALGAZ)
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURUÇEŞMEDEN KALKIŞ ŞEHİRİÇİ HAT 800 VE TERMİNALDEN SAAT BAŞI VE BUÇUKLARDA HAT 801 OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : Kandıra Merkez sağlık ocağı yanı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 41 KM UZAKLIKTA, İLÇE MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri : 102
Okulun Sınav Başarı Durumu : Sınavsız